-
Historisk kokkegull med kantinemat
De Norske Kokkelandslagene Community Catering tok i helgen et historisk kategorigull i kokke-OL i Tyskland. Laget fikk solid anerkjennelse for sin nytenkning innenfor kantine og personalrestaurant. Inger Renathe Østmo hos vårt medlem Compass Group er lagkaptein og Tore Stalsberg jobber til daglig hos vårt medlem Level Mathuset.
-
Vinnere av NM Sunn mat i kantina
Våre medlem Stålgården og FB38 i 4service-kjeden og ISS Facility Services er hedret med priser etter at 460 kantiner har konkurrert i NM Sunn mat i kantina.
-
Rekruttering handler også om inkludering
- En ting er å legge til rette for utdanning og fagbrev, men det handler vel så mye om å få med de som i dag står utenfor arbeidslivet. Det uttalte Tone Hartviksen, ESG-ansvarlig hos vårt medlem 4Service, fra scenen under UMAMI ARENA.
-
Målet er 50 prosent reduksjon av matsvinnet innen 2030
-Mat skal jo spises, ikke kastes, sier Jorulf Brøvig Silde i NHO Service og Handel. Han sitter i et offentlig utvalg som har fått ansvar for å finne ut hvordan en matkastelov skal fungere. Større rabatt på mat nær utløpsdato er et mulig tiltak.
-
Compass Group vant milliardkontrakt på Ulven
Vårt medlem Compass Group får ansvar for måltids- og servicetjenester på byggebransjens viktigste arena, Construction City på Ulven i Oslo, en kontrakt verdt en milliard kroner.
-
Svært bekymret over skatte-tolkninger – kantiner og MVA
NHO Service og Handel er kjent med at Skattedirektoratet nylig har sendt et brev til landets skattekontor.
-
Coor vant offshore-kontrakt på 600 mil.
Vår medlemsbedrift Coor har vunnet en tre års fornyelse av kontrakt på forpleiningstjenester til fem Equinor-plattformer til en årlig verdi av 200 MNOK.
-
Innovative, digitale løsninger ga forvarskontakt
Forsvaret har signert avtale med Eurest om drift av samtlige velferd- og lunsjkantiner over hele landet. Kontrakten er verdt 900 millioner kr. over 7 år.
-
Først i Norge med å klimaberegne menyen
Som første restaurant i Norge klimaberegner nå vår medlemsbedrift Sodexo alle varmretter selskapet serverer i personalrestauranten hos DNB. Det vil si at gjestene kan se på menyen hvor stor mengde CO2-utslipp en lunsjrett av kjøtt-, fisk- og vegetar bidrar til.
-
bRest AS blir del av 4Service
4Service Gruppen AS kjøper 100 % av aksjene i bRest AS, og dagens aksjonærer i bRest går inn på eiersiden i 4Service. Både ledelse og nøkkelpersoner i bRest blir med videre.