Artikkelarkiv

161 resultater

161 resultater funnet med valgt filtrering
  1. |

    Nye runder med MVA i kantiner

    - Håndtering av MVA knyttet til driftstilskuddet for kantiner har vist seg å være krevende å forholde seg til både for våre leverandører og for deres kunder, sier bransjedirektør Jorulf Brøvig Silde i NHO Service og Handel.

  2. |

    Fremmer helse gjennom mat

    Hvordan kan vi bruke mat og ernæring til å forbedre helsen vår? Drammen Helsepark jobber man med visjonen om «verdens smarteste kjøkken» – et kraftsenter som skal kombinere forskning, teknologi og innovasjon for å fremme helse gjennom mat.

  3. |

    Reduksjon av matsvinn i Næringslivets hus

    NHO, Matvett og vårt medlem Compass Group starter i dag bærekraftprosjektet; «NHO beste praksis kantine 2.0» med fokus på reduksjon av matsvinn i Næringslivets hus! Samarbeidsprosjektet vil vare i 12 måneder og målet er å redusere matsvinn med 30 prosent, samt øke bevisstheten blant ansatte.

  4. |

    Hverdagsmatens riddere

    Drep meg, herre konge, men ikkje med graut, sa skalden Halle da Harald Hardråde ville tvinge i ham grøt som straff for hans spottevers, da kjøttfatet gikk tomt for tidlig. Den munnrappe replikken reddet livet til skalden, og huskes tusen år senere. Diskusjoner rundt kosthold og kjøttmengder er med andre ord ikke noe nytt.

Bestill et møte med oss

Bestill et møte med oss

Er du medlem og ønsker bedre kontakt, eller vil du høre mer om fordelene ved å være medlem?