-
Ny standard for å løse fuktproblemer
Hvordan bør fuktskader utbedres, og når er det egentlig tørt nok? Kranglene om dette er mange, dyre og ressurskrevende. Det som skal bidra til å rydde opp er den nye norske standarden NS 3515.
-
Slik blir utviklingen av Norge som matnasjon det neste tiåret
3. mars legges det frem en ny rapport som viser hvordan mattrender vil preges av endringer i teknologi, klima, globalisering, helse og av befolkningsutvikling.
-
NM for kantine og catering
NHO Service og Handel oppfordrer våre medlemmer til å delta i NM i Community Catering for faglærte kokker 28. september i Trondheim. Frist for påmelding: 15. mai.
-
Kuttet matsvinn 13 prosent
Matsvinnet falt 13 prosent i 2015-17 og fortsetter å gå ned, viser årsrapport fra Matvett. 79 bedrifter fra matindustri, dagligvare, servering og kantiner har siden juni 2017 forplikter seg til å jobbe med tiltak i egen bedrift og i samarbeid med andre, viser oversikt fra Matvett.
-
Internasjonal merkedag mot matsvinn
Vår medlemsbedrift Compass Group Norge markerer i dag Stop Food Waste Day og oppfordrer til aktiv kamp mot matsvinn.
-
Gull-kampanje for restaurant- og matfag
Rekrutteringskampanjen Smak deg frem har bidratt til å øke søkertallene til restaurant- og matfag. Nå har den også vunnet gull i europamesterskapet i kommunikasjon.