-
Område Drift utreder omorganisering
Forvaltning, Drift og Vedlikehold (FDV) er et område i NHO Service som i omsetning og antall bedrifter vokser og blir viktigere i årene fremover. Tettere samarbeid blir nå utredet.
-
Mva og måltidstjenester i kontrakter innen forpleining, camp, og anleggshotell
Forpleining, camp, og anleggshotell-bransjen oppfyller en rekke kritiske behov for bedrifter over hele landet, spesielt de som opererer i sektorer som bygg og anlegg, leverandørindustrien til olje og gassnæringen, samt andre industrier hvor prosjektene ofte er lokalisert langt fra befolkningssentre.
-
Moderniserer kontormatopplevelser
Vårt medlem Sodexo og Palett samarbeider for å skape nye dimensjoner i kontormatopplevelser, med et særlig fokus på sunn takeaway, møtemat og lavt CO2-fotavtrykk.
-
NM for kantine og catering
NHO Service og Handel oppfordrer våre medlemmer til å delta i NM i Community Catering for faglærte kokker 28. september i Trondheim. Frist for påmelding: 15. mai.
-
- Helsefarlig å droppe lunsjen
De som jobber gjennom lunsjen og hopper over pauser er opptil sju ganger mer utsatt for både fysisk og psykisk utmattelse, viser ny forskning.
-
Viktig nyhet for alle som leverer mat i offentlig anskaffelser
En ny veileder gjør det tydeligere hva det offentlige etterspør når de kjøper sine tjenester. Den tar for seg ernæringshensyn i offentlige anskaffelser av mat- og drikkeprodukter og måltider (utenom heldøgns forpleining).
-
Kraftig økning i oppsigelser i servicebransjene
Antall bedrifter som har sagt opp ansatte har økt kraftig den siste måneden. - Uten en forlengelse av kompensasjonsordningen frykter bedriftene å måtte si opp enda flere. Situasjonen er verst for landets kantinebedrifter, sier Anne-Cecilie Kaltenborn, adm. dir. i NHO Service og Handel.
-
Slik blir utviklingen av Norge som matnasjon det neste tiåret
3. mars legges det frem en ny rapport som viser hvordan mattrender vil preges av endringer i teknologi, klima, globalisering, helse og av befolkningsutvikling.
-
Internasjonal merkedag mot matsvinn
Vår medlemsbedrift Compass Group Norge markerer i dag Stop Food Waste Day og oppfordrer til aktiv kamp mot matsvinn.
-
Eurest, Matvett og NHO sammen mot matsvinn
I Eurests «beste praksis»-kantine i NHO-bygget på Majorstuen har matsvinn blitt en naturlig del av hverdagen.