-
Kantiner skal bli bedre på sjømat
Sammen med Norges største kantinekjede, vårt medlem ISS, vil Norges Sjømatråd tilby kurs, opplæring og sjømatinspirasjon for norske kantiner.
-
Hun leder Kokkelandslaget Community Catering
For første gang har det norske kokkelandslaget fått en kvinnelig kaptein. Hun heter Inger Renathe Østmo og er fagansvarlig kjøkkensjef i vår medlemsbedrift ISS.
-
Retningslinjer for gjenåpning av buffet
Fra og med 15. juli gjelder nye retningslinjer for buffet fra Folkehelseinstituttet.
-
Satser på nettbutikk og hjemlevering av måltider
Vår medlemsbedrift Compass Group lanserer konseptet eat@home og åpner nettbutikk for hjemlevering av måltider som enkelt kan varmes opp når kunden ønsker det.
-
Gratis kurs i mattrygghet
Vår samarbeidspartner eSmiley ønsker å hjelpe deg i en krevende tid, slik at du og dine ansatte stiller godt forberedt når hverdagen er tilbake. De tilbyr et nettbasert kurs i mattrygghet gratis.
-
Matsentralen Norge vant bærekraftprisen «Årets håndtrykk»
"Årets håndtrykk" er Storebrands bærekraftpris og deles ut til aktører som gir en hjelpende hånd for å løse klodens klimautfordringer. Denne uken ble Matsentralen Norge hedret.
-
Konsekvenser av godkjenningsordning
Får godkjenningsordning for renholdsbedrifter konsekvenser for andre bransjer? Her er svar:
-
Åpner første svanemerket måltidsleveranse
Vår medlemsbedrift Compass Group ved Eurest åpner nå første svanemerkede måltidleveranse ved to kantiner og en kaffebar hos Statkraft på Lilleaker i Oslo. Dette er bærekraftig drift i praksis.
-
Slik tar du hånd om husets vanligste insekter
Det er ikke bare mennesker som bor i huset, men også ulike insekter. Mange er så små at du ikke legger merke til dem, men noen kan være litt ubehagelig og føre til store problemer. Her er tipsene til hvordan du kan hindre at insekter kommer inn i hjemmet.
-
ISS blir klimanøytralt innen 2040
Vårt medlem ISS lanserer denne uken en ny ambisjon om å bli et klimanøytralt selskap innen 2040.