-
Stor medaljefangst i Yrkes-EM
De norske deltakerne på Yrkes-EM i Budapest stakk lørdag kveld av med et gull, et sølv og tre bronse. I tillegg ble vi femte beste nasjon og best i Norden.
-
116 kommuner er dårlig forberedt på naturskader
På tross av store problemer med tørke, skogbranner og flom: Norske kommuner sliter med å prioritere forebygging av klimarelaterte naturskader, viser ny kartlegging.
-
Deler ut sølv og gull til miljøbeviste kunder
De mange små beslutningene vi tar hver dag er viktige for miljø og klima. For å hjelpe kunder med å redusere negativ miljøpåvirkning, tilbyr Coor nå et omfattende revisjonsverktøy.
-
Område Drift utreder omorganisering
Forvaltning, Drift og Vedlikehold (FDV) er et område i NHO Service som i omsetning og antall bedrifter vokser og blir viktigere i årene fremover. Tettere samarbeid blir nå utredet.
-
Mva og måltidstjenester i kontrakter innen forpleining, camp, og anleggshotell
Forpleining, camp, og anleggshotell-bransjen oppfyller en rekke kritiske behov for bedrifter over hele landet, spesielt de som opererer i sektorer som bygg og anlegg, leverandørindustrien til olje og gassnæringen, samt andre industrier hvor prosjektene ofte er lokalisert langt fra befolkningssentre.
-
Moderniserer kontormatopplevelser
Vårt medlem Sodexo og Palett samarbeider for å skape nye dimensjoner i kontormatopplevelser, med et særlig fokus på sunn takeaway, møtemat og lavt CO2-fotavtrykk.
-
NM for kantine og catering
NHO Service og Handel oppfordrer våre medlemmer til å delta i NM i Community Catering for faglærte kokker 28. september i Trondheim. Frist for påmelding: 15. mai.
-
Kantiner holder åpent med take away, men stenger sittearealer
Kantiner stenges for ordinær servering i de nedstengte kommunene i Oslo-regionen. Take away fra kantiner er tillatt.
-
- Helsefarlig å droppe lunsjen
De som jobber gjennom lunsjen og hopper over pauser er opptil sju ganger mer utsatt for både fysisk og psykisk utmattelse, viser ny forskning.
-
Viktig nyhet for alle som leverer mat i offentlig anskaffelser
En ny veileder gjør det tydeligere hva det offentlige etterspør når de kjøper sine tjenester. Den tar for seg ernæringshensyn i offentlige anskaffelser av mat- og drikkeprodukter og måltider (utenom heldøgns forpleining).