-
-Jeg tok en stor risiko. Det var korona
Frank Van Spronsen hadde lenge hatt et ønske om å flytte til Norge, men var avhengig av jobb for å få oppholdstillatelse. I 2020 forlot han hjemlandet og tok sjansen.
-
Skal styre Berg-Hansens IT-løsninger
Da Stein Andreas Mortensen opplevde å bli permittert i fjor høst, erfarte han at det var godt å være i et bemanningsnettverk.
-
Andrea (27) mistet jobben i Color Line: –Utrolig glad for fast jobb i Sande
Andrea (27) mistet jobben på Color Line: – Jeg er utrolig glad for fast jobb i Sande.
-
- Jeg drømmer fortsatt om min egen restaurant
Han studerte i Sveits og gikk i lære på en Michelin-restaurant i New York. 19. mars kom Noah Kellerhals (30) hjem til Stavanger med en drøm om å starte sin egen restaurant. Nå serverer han mat i et telt på Madla – mens han gjør seg klar til å realisere drømmen.
-
Det var krise. Likevel fikk Øystein jobb
Først trengte han ha ny jobb fordi han ville flytte. Så kom koronaen. Det er blitt mange jobbskifter for Øystein Nordeide (29). Men selv i vanskelige tider har han raskt funnet noe nytt, når et vikariat eller en kontrakt har tatt slutt. Bemanningsvirksomhetene har vært gode å ha med på veien.
-
43 prosent opplever mangel på kompetanse innen drift og service
43 prosent opplever mangel på kompetanse innen drift og service. Matbransjen sliter tyngst, viser ferske tall fra NHO Service og Handel. For renholdsbransjen er det 47,6 prosent som sliter med å få riktig kompetanse.
-
Driver du Norges sunneste kantine?
Bli med i konkurransen som kårer Norges beste tilbud av sunn mat som serveres i kantiner. Eller kanskje du vil delta i NM Sunn Mat i farta (tidligere NM i Sunn Fastfood)?
-
-IKEAs tydelige bærekraftfokus er viktig for oss
- IKEAs tydelige bærekraftfokus, sosialt og innen miljø, passer godt med vårt eget og vil være en viktig grunnmur i leveransen, sier Nikolai Utheim, administrerende direktør i Coor Norge som har vunnet en stor kontrakt med IKEA.
-
Blir din bedrift med å redusere matsvinn?
- Flere av våre medlemsbedrifter er allerede med og best i klassen i det viktige arbeidet med å redusere matsvinn. De vet at mat skal spises, ikke kastes. Kantinebedriftene viser det er mulig å unngå matsvinn. Det er plass til flere, sier Jorulf Brøvig Silde i NHO SH.