-
Matbransje-avtale ga drahjelp til sunnere kosthold
Matbransje-avtale ga drahjelp for sunnere ingredienser, viser en rapport Fafo har gjennomført på oppdrag fra Helsedirektoratet. Anne-Cecilie Kaltenborn, adm.dir, NHO Service og Handel representerte dagligvarebransjen og kantiner da rapporten ble lagt frem i dag.
-
Slik hjelper kantina deg å spise sunnere
Hele fire av ti vil endre matvanene sine hjemme hvis de får smaken på nye matretter i kantina på jobb.
-
Over 460 kantiner er med i ny kantinekonkurranse
Over 460 kantiner er påmeldt i konkurransen «NM sunn mat i kantina», noe som vil si at om lag 150.000 gjester vil kunne nyte godt av en kantine med ekstra søkelys på sunn mat.
-
Kantiner og matbutikker for et sunnere kosthold
Kantiner, kiosker og matbutikker i NHO Service og Handel forlenger avtalen om bidra til mindre sukker, salt og fett i maten. Samtidig vil man bidra til økt inntak av frukt og bær, grønnsaker, grove kornprodukter, fisk og sjømat i befolkningen. En avtale om dette med helsemyndigheten ble signert denne uken og skal gjelde til 2025.
-
Vinner prestisjekontrakt i tøft marked
Vårt medlem Compass Group v/Eurest AS har inngått en kontrakt på 255 millioner kroner med Regjeringskvartalet for levering av kantinetjenester. – En strategisk viktig seier, sier Nina Bruun Taule i Compass Group.
-
Kartlegger innovasjon i serveringsnæring og matindustri
Hvordan har serveringsbransjen og matindustrien blitt mer innovative under koronakrisen? Det skal en ny undersøkelse finne ut av som et samarbeid mellom NHO Service og Handel, NHO Mat og Drikke og matforskningsinstitutt Nofima.
-
Fornyer kontrakt og konsept med Compass Group
Entra ASA fornyer kontrakt og konsept med vårt medlem Compass Group som leverandør av kantine- og FM-tjenester.
-
Cateringselskaper sliter
Bransjedirektør Jorulf Brøvig Silde i NHO Service og Handel er intervjuet av Budstikka om cateringselskaper som sliter.
-
Fullfører oppkjøpet av Fazer Food Services
Compass Group PLC har fullført oppkjøpet av Fazer Food Services fra Fazer Group. Oppkjøpet ble kunngjort 11. juni 2019 og godkjent av EU-kommisjonen 29. januar 2020.
-
Beste praksis i NHO-kantina
Eurest og Matvett samarbeider om å gjøre NHO-kantina til et eksmepel på Beste praksis. En ny, stor KUTTMatsvinn-kampanje rettet mot alle byggets ansatte starter til uka.