-
Viktig tiltak mot grønnvasking
Vårt medlem Coor er først ut blant FM-bedriftene til å signere ”Grønnvaskingsplakaten”.
-
Registreringsverktøyet Check-In, er nå gratis for alle i serveringsbransjen
-Det har vært lagt ned mye god bransjedugnad under koronatiden. Nå stiller også vår samarbeidspart e-Smiley opp ved å tilby fri bruk at et registreringsverktøy for gjester på serveringssteder, sier Jorulf Brøvig Silde direktør, Drift og Service i NHO Service og Handel.
-
Compass Group Nordics inngår partnerskap med EAT
Partnerskapet starter med et pilotprosjekt for å spore karbonavtrykk av maten som serveres i Compass Group sine nordiske virksomheter.
-
-Vi kan gjøre noe godt for den norske folkehelsen
-Vi kan gjøre noe godt for den norske folkehelsen, sier Andreas Lokøy i Ability (tidligere AB Solutions), en av våre bedrifter innen servering, kantine og matomsorg som har tatt en betydelig rolle i samarbeidet med helsemyndighetene for å bidra til et sunnere kosthold.
-
Slik blir du flinkere med frukt og grønt
Brukopp-kalenderen gir deg gode råd og tips om hvordan bidra til at ikke at store mengder frukt og grønt kastes.
-
Dyrker mat på taket
Vi skal til Økern Portal. Her vil vårt medlem 4Service drifte i alt ni spisesteder. Restaurantene vil være åpne for alle. Og de vil blant annet bruke råvarer som er dyrket frem på taket.
-
Fortsatte å servere mat til barn – det har hun ikke angret på
Gründer Camilla Inni Holm Wembstad i Asker ser ut til å komme seg gjennom koronakrisen ved å servere mat til barn.
-
Serverings- og kantinebransjen: Ikke force majeure
Kantinebransjen fremhever at korona-situasjonen ikke er force majeure når det gjelder mottak av tjenesteleveranser, når kantineleverandøren fortsatt stiller sine tjenester til disposisjon.
-
-Ingen fordel med bare en mva-sats
NHO Service og Handel går i en høringsuttales i mot forslaget om at merverdiavgiften bør være én sats (23 eller 25%).