eksemplerarkiv

28 resultater

28 resultater funnet med valgt filtrering
  1. |

    Reduksjon av matsvinn i Næringslivets hus

    NHO, Matvett og vårt medlem Compass Group starter i dag bærekraftprosjektet; «NHO beste praksis kantine 2.0» med fokus på reduksjon av matsvinn i Næringslivets hus! Samarbeidsprosjektet vil vare i 12 måneder og målet er å redusere matsvinn med 30 prosent, samt øke bevisstheten blant ansatte.

  2. |

    Oda skal levere mat til Oslo kommune

    Bærekraft og intuitive nettløsninger ble vektlagt da vårt medlem Oda nylig vant en stor anbudskontrakt med Oslo kommune. – Et godt eksempel på samarbeid mellom offentlig og privat sektor, sier Linda Vist, bransjedirektør for handel i NHO Service og Handel.

  3. |

    Fremtidens varehandel er sirkulær

    EGNA og XXL er eksmepler på bedrifter som er gode på ombruk og  reparasjon. Disse temaene gikk som en rød tråd gjennom NHO Service og Handels besøk i Bodø.

  4. |

    Kampen mot matsvinn gir resultater

    – Vi anerkjenner at vi er en del av utfordringen, men vi står også i den beste posisjonen til å være en del av løsningen, uttaler Emilie Våge, leder for samfunnsansvar og bærekraft i vårt medlem REMA 1000. Dagligvareaktøren har reddet 189 tonn mat i året som gikk.

  5. |

    IKEA skal bli sirkulære

    Vårt medlem IKEA ved bærekraftsjef Siri Norhagen, deltok nylig på NHO Service og Handels frokostmøte om bærekraft og business. Her delte Norhagen hvordan møbelgiganten jobber for å bli 100 % sirkulære i løpet av de neste åtte årene.

Bestill et møte med oss

Bestill et møte med oss

Er du medlem og ønsker bedre kontakt, eller vil du høre mer om fordelene ved å være medlem?