Seminar om sunnere kosthold
Foto: NHO SH
NHO Service og Handel var i dag vertskap for et seminar om "Forbrukeratferd i intensjonsavtalen for sunnere kosthold".
Foto: NHO SH
NHO Service og Handel var i dag vertskap for et seminar om "Forbrukeratferd i intensjonsavtalen for sunnere kosthold".
På programmet var temaene "Unge forbrukere og matomgivelser", " Det store norske Grøntløftet, Hvordan kommunisere for å øke inntaket av frukt og grønnsaker frem mot 2035", "Hvordan systemtenkning kan bidra til å forstå forbrukeratferd?" og "Forbrukeratferd og kosthold: Hva påvirker våre matvalg, og hvordan kan vi påvirke dem?"
Seminaret hadde bidrag fra Høyskolen Kristiania, BI – Institutt for markedsføring, UiO - Medisinsk fakultet, Helsedirektoratet, Nyt Norge og Opplysningskontoret for frukt og grønt og Nofima.
Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?