Blir din bedrift med å redusere matsvinn?

Publisert

- Flere av våre medlemsbedrifter er allerede med og best i klassen i det viktige arbeidet med å redusere matsvinn. De vet at mat skal spises, ikke kastes. Kantinebedriftene viser det er mulig å unngå matsvinn. Det er plass til flere, sier Jorulf Brøvig Silde i NHO SH.

Bransjeavtalen om reduksjon av matsvinn ble inngått i 2017 mellom fem departementer og tolv organisasjoner fra hele verdikjeden for mat. 108 sentrale aktører fra et bredt spekter i matbransjen har allerede tilsluttet seg avtalen og forpliktet seg til å rapportere inn matsvinndata og gjennomførte tiltak, men de alene kan ikke klare å nå målsettingen. Derfor har Matvett startet en rekrutteringsstafett for å få med enda flere bedrifter på laget.

Blir din bedrift med?

Les mer her

Mann

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Bestill et møte med oss

Bestill et møte med oss

Er du medlem og ønsker bedre kontakt, eller vil du høre mer om fordelene ved å være medlem?