Sodexo skal ta seg av Jotun nye prestisjebygg

Bygg

Jotuns nye bygg i Sandefjord får avanserte nye FM-tjenester.

40.000 kvm, kaffebar, teknisk drift av bygg, konferansesenter og administrativ støttefunksjon. Totalt 20 Sodexo-ansatte skal ta seg av avanserte FM-tjenester i Jotuns nye prestisjebygg i Sandefjord.

#205

Inngår avtale: Stein Petter Lunde (tv) vice president Scandinavia i Jotun og adm.dir i Sodexo, Thomas Havnegjerde.

Vår medlemsbedrift Sodexo har blitt tildelt kontrakt om drift av FM-tjenester i Jotuns nye hovedkontor og FoU-senter på Gimle i Sandefjord og ytterligere et kontor på Vindal i samme by. Kontrakten omfatter drift av to personalrestauranter, renhold og andre funksjoner. Jotun har tidligere driftet servicetjenestene selv, men i forbindelse med innflytting i nytt bygg ønsker de å optimalisere, profesjonalisere og øke fleksibiliteten på fellesfunksjonene.

- Vi innfører nye digitale løsninger for effektivt renhold, et nytt matkonsept med fokus på helse og bærekraft og en IT-løsning for håndtering av alle tjenestene. Vi ser fram til et godt samarbeid med Jotun i årene som kommer», sier Thomas Havnegjerde, administrerende direktør i Sodexo.

Mer om saken

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!

Bestill et møte med oss

Bestill et møte med oss

Er du medlem og ønsker bedre kontakt, eller vil du høre mer om fordelene ved å være medlem?