Store mengder mat går til spille, men nå skjer det noe

Publisert

makrell

Kast mindre mat.

Norge kaster en tredel av maten som produseres.  Vi må slutte å kjøpe, lage eller forsyne oss med mer mat enn vi klarer å spise. En ny kampanje skal redusere matsvinnet med 20 prosent innen 2020.

#205

Kast mindre mat.

En kampanje som skal redusere matsvinn ved kantiner, restauranter og andre serveringsteder lanseres i dag, 5. juni som er Verdens Miljødag. Bak kampanjen står Matvett.

Matvett er mat- og serveringsbransjens satsing for å forebygge og redusere matsvinnet i Norge, og er et samarbeid mellom næringsliv, myndigheter og forskningsmiljøer. NHO Service og Handel organisere kantiner og annen servering som har forpliktet seg til å redusere matsvinn.

Kampanjen har flere filmer som nå fremmes i sosiale medier. Kantiner og serveringsteder vil dessuten profilere kampanjen på sine nettsider og på plakater for å motivere gjestene til å kaste mindre mat. 

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!

Bestill et møte med oss

Bestill et møte med oss

Er du medlem og ønsker bedre kontakt, eller vil du høre mer om fordelene ved å være medlem?