Utviklet "Lunsj på Døra" - en digitalisert kantine

Publisert

Conluo`s hadde levert 30.000 lunsjporsjoner med barnehagemat hver måned og ville prøve seg i bedriftsmarkedet. Foto: Jonas Ingstad

Vårt medlem Conluo ble inspirert undre pandemien og utviklet konseptet "Lunsj på Døra" som nå er blitt til 3.500 porsjoner i måneden i Oslo/Akershus og Østfold og en omsetning på tre millioner kroner.

Gründer Trond Kjetil Fredstad forteller at Conluo`s «Lunsj på døra» er utviklet av Østfolds største cateringselskap i samarbeid med en gjeng dyktige IT-folk med erfaring fra oppbyggingen av Vipps. Conluo`s har levert 30.000 lunsjporsjoner med barnehagemat hver måned og ville prøve seg i bedriftsmarkedet. Produktet er saftige blingser, salater, norsk og eksotisk, varm mat, bagetter m.m. ferdig tilberedt og kjørt rett ut til bedrifter til lunsj hver dag.

- Ansatte i bedriftene, som får dette, betaler selv via Lunsj på døra-appen, eventuelt deler av prisen og arbeidsgiver betaler resten. Eller som noen også gjør: Arbeidsgiver betaler alt. Bestillingen styres via en app. Du kan avbestille eller bestille morgendagens lunsj eller for flere uker framover med et tastetrykk. Menyen er synlig for 1-2 uker framover i tid i appen og det er varianter for vegetarianere og halal i tillegg til standardvalget. Hvis ingen av disse passer kan man alltids velge dagens bagett eller salat, forteller Trond Kjetil Fredstad.

Maten produseres hver morgen i Råde og på Bryn i Oslo.

Fakta om Conluo:

Conluo er et FM-selskap som dekker Østfold, Oslo, Akershus og Drammensområdet med servicetjenester som mat, renhold, vaktmester mm. Stiftet i 2009 og har nå 250 ansatte og 120 millioner kroner i omsetning pr år.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Bestill et møte med oss

Bestill et møte med oss

Er du medlem og ønsker bedre kontakt, eller vil du høre mer om fordelene ved å være medlem?