NM for kantine og catering
Påmeldingsfrist er 15. mai.
NHO Service og Handel oppfordrer våre medlemmer til å delta i NM i Community Catering for faglærte kokker 28. september i Trondheim. Frist for påmelding: 15. mai.
Påmeldingsfrist er 15. mai.
NHO Service og Handel oppfordrer våre medlemmer til å delta i NM i Community Catering for faglærte kokker 28. september i Trondheim. Frist for påmelding: 15. mai.
27 og 28. september arrangeres NM i kokkekunst 2022 i Trondheim av Norske Kokkers Landsforening (NKL). Da arrangeres også NM for servitører 2022 og NM Community Catering 2022.
For våre medlemmer er det mest interessante NM Community Catering. Du kan søke om deltakelse innen 15. mai.
NM Community Catering har nasjonale og internasjonale operatører. Community Catering har mange faglærte kokker. Her utvikles konsepter, menyer, events og store middager med stor grad av fagkunnskap. Kokkene jobber strukturert med konsepter, planlegging, kalkyler, kosthensyn og stort volum hver dag. Segmentet Community Catering inkluderer 4 hovedområder: Personalrestaurant, Kantine, Institusjon og Catering.
Det må være mulig å plassere hele menyen på servicebrett. Unntaket kan være desserten hvis den består av iskrem/sorbet. For å servere en perfekt dessert, kan gjestene få den på et senere tidspunkt.
Blant de innsendte oppgavene, velges det ut seks lag, som skal kjempe om NM-tittelen 28. september 2022.
Mer om oppgaven (pdf)
Spørsmål om oppgaven
Kontakt NKLs faglige utvalgs leder – Kjetil Gundersen, kjetil.gundersen@bama.no
Spørsmål til teknisk arrangør NKL Trondheim: Svein Magnus Gjønvik: smgrh@online.no Mobil: 92089029
Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?