Cateringselskaper sliter
Jorulf Brøvig Silde er bransjedirektør Drift og Service.
Bransjedirektør Jorulf Brøvig Silde i NHO Service og Handel er intervjuet av Budstikka om cateringselskaper som sliter.
Jorulf Brøvig Silde er bransjedirektør Drift og Service.
Bransjedirektør Jorulf Brøvig Silde i NHO Service og Handel er intervjuet av Budstikka om cateringselskaper som sliter.
– På samme måte som reiselivet, er kantine og catering sterkt preget av koronakrisen. Det er sterkt redusert aktivitet og etterspørsel. Dette henger sammen med myndighetenes maksgrenser for antall mennesker også hva gjelder private sosiale sammenkomster, sier Silde til avisen som er lokalavis for Asker og Bærum.
På samme måte som reiselivet, er kantine og catering sterkt preget av koronakrisen.
– Innen bedriftsmarkedet er det også sterk reduksjon. Bedrifter er tilbakeholdne med å arrangere samlinger fysisk, og vi ser en stor økning i heldigitale møteplasser, sier Silde, som er direktør for Drift og Service i NHO Service og Handel.
Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?