Har skapt jobb og nytt liv for 25 flyktninger

Publisert

To kvinner foran eritreisk matbod på Vippa i Oslo

Mange år uten jobb er snudd til glede for Genet Medhanei (tv) og de andre fra Eritrea som for første gang fikk fast jobb og råd til å kjøpe sin egen leilighet. Matboden Injera Palace på Vippa i Oslo er gull. Drivkraft er Ragnhild Slettner (th), daglig leder i Mestringsguiden. (Alle foto: Baard Fiksdal).

Mestringsguiden er et nytt medlem i NHO Service og Handel som bidrar til raskere inkludering ved at flyktninger raskere kommer i lønnet arbeid. Bedriften driver Aleppo Bahebek og Injera Palace, 2 av 10 matboder på Vippa i Oslo

Mestringsguiden gir flyktninger hjelp til selvhjelp i bosettingsfasen i tett samarbeid med Introduksjonsprogrammet/NAV. Gjennom å tilby ulike tjenester effektivisere bosettingen og gir flyktningene et bedre utgangspunkt for å mestre sitt nye liv slik at de får ro til å konsentrere seg om språk og arbeid.

Se også: Noe av det største som kan skje

-Ved siden av å få barn er dette det største om har skjedd meg i livet, sier Ragnhild Slettner. Hun har skapt jobb og nytt liv for 25 flyktninger i mathallen Vippa på Akershusstranda i Oslo.

Mer her

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!

Bestill et møte med oss

Bestill et møte med oss

Er du medlem og ønsker bedre kontakt, eller vil du høre mer om fordelene ved å være medlem?