Driver du Norges beste kantine eller cateringbedrift?
Vi oppfordrer våre medlembedrifter til å melde seg på og konkurrere om heder i NM Community Catering 18. mars 2025 på UMAMI Arena på Lillestrøm.
167 resultater
Vi oppfordrer våre medlembedrifter til å melde seg på og konkurrere om heder i NM Community Catering 18. mars 2025 på UMAMI Arena på Lillestrøm.
Hele verdikjeden for mat og drikke har gått sammen og nominerer seg selv når regjeringen utlyser midler til igangsetting av bransjeprogram for kompetanseutvikling.
Vårt medlem Coor er på god vei til å bli en mer dysleksivennlig bedrift. Det har stor betydning for de ansattes trivsel, sikkerhet og sykefravær.
Søkertall til Restaurant- og matfag har sunket i flere år, men nå har trenden snudd. På landsbasis er det en god økning i elever som har dette som sitt førstevalg. Skoler og næringslivet bør nå jobbe godt sammen og sørge for at flere fullfører utdanningen med fag- eller svennebrev.
Å kutte matsvinn er en effektive løsningen for styrket lønnsomhet. Nylig vant vårt medlem ISS en KuttMatsvinn-pris.
Det er kommet til enighet om Riksavtalen som er viktig for kantiner, catering og matomsorg. Fellesforbundet og NHO Reiseliv kom i dag i mål med meklingen om avtalen.
Fellesforbundet og Parat har brutt forhandlingene med NHO Reiseliv og går til mekling på Riksavtalen. Dette er en avtale som er mye brukt av våre bedrifter innen servering, kantine og matomsorg.
Storebrand og vårt medlem Sodexo har startet et nytt og innovativt partnerskap, for sammen å løfte arbeidsplassopplevelsen i Hoffsveien 1 rett ved Skøyen stasjon i Oslo.
De Norske Kokkelandslagene Community Catering tok i helgen et historisk kategorigull i kokke-OL i Tyskland. Laget fikk solid anerkjennelse for sin nytenkning innenfor kantine og personalrestaurant. Inger Renathe Østmo hos vårt medlem Compass Group er lagkaptein og Tore Stalsberg jobber til daglig hos vårt medlem Level Mathuset.
To av våre medlemsbedrifter, Compass Group og Level Mathuset, er representert i den internasjonale kokkekonkurransen, IKA Culinary Olympics, som går av stabelen 2.-7. februar i Stuttgart, Tyskland.