Matsvinn

KuttMatsvinn Servering er et samarbeid mellom Matvett og serveringsbransjen. Målet er å halvere matsvinnet innen 2030 i tråd med FNs bærekraftmål og Bransjeavtalen om reduksjon av matsvinn.

Blir du med?

NHO Service og Handel og andre organisasjoner har undertegnet avtale om å redusere matsvinn i Norge med 50% innen 2030. Klima- og miljødepartementet har koordineringsansvaret for satsingen. Vil din bedrift bli med? Gå inn på "Tilslutningserklæring", print ut, signer og send til Jorulf Brøvig Silde

I tillegg kan du bli med på KuttMatsvinn Servering og få nyttige verktøy og tips til effektive tiltak, samt erfaringsutveksling med bransjen.
Se her: "Klar, ferdig, kutt"

 

 

Aktuelt

  1. |

    Reduksjon av matsvinn i Næringslivets hus

    NHO, Matvett og vårt medlem Compass Group starter i dag bærekraftprosjektet; «NHO beste praksis kantine 2.0» med fokus på reduksjon av matsvinn i Næringslivets hus! Samarbeidsprosjektet vil vare i 12 måneder og målet er å redusere matsvinn med 30 prosent, samt øke bevisstheten blant ansatte.

Mann

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Bestill et møte med oss

Bestill et møte med oss

Er du medlem og ønsker bedre kontakt, eller vil du høre mer om fordelene ved å være medlem?