Fornyet SAS-tillit for Sodexo

flyrenhold

I tillegg til at SAS forlenger avtalen på flyrenhold har Sodexo fått oppdraget med å drive SAS sine tre lounger på Arlanda i Stockholm.

Vårt medlem Sodexo har vunnet en SAS-kontrakt med oppdrag på Gardermoen, Kastrup, Arlanda og Landvetter. Oppdraget gjelder flyrenhold og andre nærliggende tjenester for SAS samt andre flyselskap som har samarbeidsavtale med SAS Ground Handling.

I tillegg til at SAS forlenger avtalen på flyrenhold har Sodexo fått oppdraget med å drive SAS sine tre lounger på Arlanda i Stockholm. Kontrakten omfatter mat og drikke samt gjesteservice. Den nye avtalen trer i kraft 1.november 2019 og gjelder for tre år med mulighet for to års forlengelse. Avtalen om loungene trer i kraft 1.februar 2020.

SAS og Sodexo har hatt et tett samarbeid gjennom mange år. Partnerskapet startet på Arlanda på slutten av 70-tallet og har gjennom de siste årene ekspandert til også å gjelde de andre store flyplassene i Skandinavia. I Norge har Sodexo utført flyrenhold for SAS siden 1998.

- Vi er veldig tilfreds med at vi har fått forlenget tillit og mulighet til å videreutvikle vårt samarbeid med SAS. Vi skal løfte samarbeidet til et nytt nivå, sier Thomas Havnegjerde som leder den nordiske transportvirksomheten i Sodexo.

 Pressemelding

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!

Bestill et møte med oss

Bestill et møte med oss

Er du medlem og ønsker bedre kontakt, eller vil du høre mer om fordelene ved å være medlem?