-
Kuttet matsvinn 13 prosent
Matsvinnet falt 13 prosent i 2015-17 og fortsetter å gå ned, viser årsrapport fra Matvett. 79 bedrifter fra matindustri, dagligvare, servering og kantiner har siden juni 2017 forplikter seg til å jobbe med tiltak i egen bedrift og i samarbeid med andre, viser oversikt fra Matvett.
-
Allergenmerking i kantiner
Mattilsynet i Oslo, Asker og Bærum sjekket i mars og april 2015 allergenmerking i 48 kantiner.
-
Ny bransjeavtale: Matsvinnet i Norge skal halveres innen 2030
NHO Service er en av flere organisasjoner som fredag undertegnet en ny avtale om å redusere matsvinnet i Norge med 50 prosent innen 2030.
-
Innkjøpskjede
Kantiner som er medlem av NHO Service og Handel vil ofte spare inn kontingenten ved å ta i bruk NHO Reiseliv Innkjøpskjeden.
-
-
Om bransjen
Bygningsdrift og eiendomsservice handler om å drifte, vedlikeholde og forvalte eiendom og bygninger innenfor både store og små oppgaver.
-
Bedre logistikk på byggeplasser
Byggeplasser: Det er en sverm av underleverandører. Ingen vet hva den andre gjør. Det blir dyrt. Nå kommer gode forslag til løsning fra to logistikk-oppgaver fra NTNU som blir til i samarbeid med NHO Service.
-
Ny standard for å løse fuktproblemer
Hvordan bør fuktskader utbedres, og når er det egentlig tørt nok? Kranglene om dette er mange, dyre og ressurskrevende. Det som skal bidra til å rydde opp er den nye norske standarden NS 3515.
-
Beredskap for regnflom i by
Risikoanalysen «Regnflom i by» er utarbeidet for Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap. Analysen beskriver hva det norske samfunnet bør planlegge for, i følge Justis- og beredskapsdepartementet.
-