Masteroppgave om bedre samspill mellom politi og vektere

Publisert

Andrine Lillegård og Synne Myhre skal skrive en masteroppgave ved Høyskolen Kristiania. Foto: privat

Andrine Lillegård og Synne Myhre skal skrive en masteroppgave ved Høyskolen Kristiania om hvordan man kan oppnå bedre samspill mellom politi og vektere ved alvorlige hendelser. Oppgaven blir til i samarbeid med NHO Service og Handel.

-Vi er startfasen av å skrive vår master i ledelse på Høyskolen Kristiania, forteller Andrine Lillegård  og Synne Myhre.

-Vi har gjennom samtaler med Arne Stadheim hos NHO Service og Handel og vår veileder på skolen fått et inntrykk av at samvirke mellom politiet og aktørene i beredsskapssektoren, private selskaper og idelle organisasjoner ikke er komplett. Vi ønsker spesielt å fokusere på forholdet mellom politiet og vekterbransjen og se om det er profesjonskonflikt. Det er ikke noe tilstrekkelig oppslagsverk for hvordan partene skal samarbeide. Dette kan resultere i konsekvenser hvis det oppstår nye alvorlige hendelser som for eksempel terror, forteller de to.

-Vår intensjon med oppgaven er å se på hvordan samspillet kan utvikles og forbedres for å takle fremtidige alvorlige hendelser, ut fra et ledelsesperspektiv.

Studentene tar i mot innspill til oppgaven. De har epost og Andrine Lillegård

Se også "Hvem utgjør de reelle samvirkeressursene for nødetatene i en krise",  masteroppgave skrevet av Erik Schjenken. Mer her

mann
  • Arne Stadheim
  • Direktør Sikkerhet og Beredskap
  • Pressebilder

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Bestill et møte med oss

Bestill et møte med oss

Er du medlem og ønsker bedre kontakt, eller vil du høre mer om fordelene ved å være medlem?