Ny bransjedirektør for Sikkerhet og Beredskap

Publisert

Arne Stadheim (t.v.) tiltrer fra høsten av som bransjedirektør i NHO Service og Handel. Administrerende direktør Anne-Cecilie Kaltenborn er glad for å ha ham ombord.

Arne Stadheim (49) er ansatt som ny bransjedirektør i Sikkerhets- og Beredskapsbransjen i NHO Service og Handel.

Stadheim kommer fra jobben som øverste leder i Nedre Romerike brann- og redningsvesen IKS, en organisasjon med over 200 ansatte. Han ser frem til å overta ansvaret for bransjen som organiserer det store flertall av bedrifter som opererer innenfor dette segmentet i næringslivet. Noen av de mest kjente selskapene er de store aktørene Securitas, Avarn, Sector Alarm og Verisure, som driver innenfor alle deler av sektorene vektere, alarmsentral og industrisikkerhet i Norge.

– Jeg ser veldig frem til å jobbe sammen med alle disse selskapene og fagmiljøene som leverer så mange og helt sentrale tjenester til både offentlig og privat sektor, sier Stadheim.

– Vi er i en situasjon både nasjonalt og internasjonalt som gjør at sikkerhet og trygghet har kommet høyere opp i vår bevissthet, og vi har nettopp lagt bak oss et par år der beredskap er blitt et langt vanligere ord i vårt ordforråd.

Stadheim har bred arbeidserfaring og utdannelse innenfor politiet og andre offentlige organ, fortrinnsvis innenfor beredskapsorganisasjoner. Han har erfaring fra alle nivåer i en organisasjon, fra medarbeider til toppleder.

Administrerende direktør Anne-Cecilie Kaltenborn i NHO Service og Handel er svært fornøyd med å ha fått Arne Stadheim med på laget i NHOs nest største landsforening.

– Sikkerhets- og beredskapsbransjen står foran et paradigmeskifte hva gjelder bruken av teknologi, og vi er derfor svært tilfredse med at vi har fått en erfaren leder som Stadheim inn i organisasjonen vår, sier Kaltenborn.

– Bransjen har fått en leder som kjenner hele sikkerhets- og beredskapsfeltet godt, og som har kompetansen som trengs for framtidens tjenester. Han brenner dessuten for å utvikle organisasjonen, og for å utvikle samarbeidet med arbeidstakersiden, sier hun.

Stadheim tiltrer over sommeren.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Bestill et møte med oss

Bestill et møte med oss

Er du medlem og ønsker bedre kontakt, eller vil du høre mer om fordelene ved å være medlem?