- Det kan ta lang tid før vi får alle permitterte tilbake i jobb

Publisert

#205

#120.

Denne uken deltok finansminister, Jan Tore Sanner (H), og Ap-leder, Jonas Gahr Støre, på NHOs digitale konsernsjefmøte. Konsernsjef i Nokas, Vidar Berg, påpekte at det vil kunne ta lang tid før de får alle permitterte tilbake i jobb.

På møtet deltok blant andre representanter fra NHO Service og Handels medlemsbedrifter Nokas, ISS, Compass Group og Manpower for å gi et innblikk i hvordan deres bedrift er rammet av koronakrisen.

- Vi har permittert over 20 prosent. I og med at vi leverer sikkerhetskontroll-tjenester på nesten alle norske flyplasser, så er vi meget hardt truffet av reduksjonen innen luftfarten, sier konsernsjef i Nokas, Vidar Berg.

Han forteller at Sanner og Gahr Støre viste stor forståelse for den vanskelige situasjonen de og mange andre konsern står overfor.

- Vår største utfordring nå ligger innen luftfart og reiseliv. Vi ser på et liv etter korona, men vi er satt tilbake. Mange av våre kunder ønsker nå å redusere omfanget av det de kjøper. Dette vil medføre at det vil kunne ta lang tid før vi får alle permitterte tilbake i jobb, særlig gjelder dette sikkerhetstjenestene vi leverer på flyplassene, sier Berg.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Bestill et møte med oss

Bestill et møte med oss

Er du medlem og ønsker bedre kontakt, eller vil du høre mer om fordelene ved å være medlem?