Nokas skal sikre svenske kjøpesentre for Olav Thon

Publisert

Nokas

Ett år etter at Olav Thon gruppen valgte Nokas som deres langsiktige sikkerhetsleverandør i Norge, inngår de nå en betydelig rammeavtale med Nokas også i Sverige.

#205

Inger Anette Lorentzen er Key Account Manager i Nokas. (Foto: Aktuell Sikkerhet).

I avtalen, som starter opp 1. februar 2019, inngår leveranser av stasjonært- og mobilt vakthold, utrykning og alarmovervåking. Avtalen har en varighet på inntil fem år (3+1+1). I tillegg skal Olav Thon gruppen kjøpe kameraovervåkingsutstyr gjennom den nordiske avtalen som ble inngått mellom partene i fjor. Kvalitet, leveranseevne og gode analyseverktøy var noen av kriteriene som var viktige for å velge Nokas.

- Vi er godt fornøyd med hvordan Nokas har levert sikkerhetstjenester til oss i Norge gjennom mange år og derfor er det naturlig for oss å utvide samarbeidet til Sverige også, sier sikkerhetssjef i Olav Thon gruppen, Ola Stavnsborg.

- Avtalen er viktig for oss og vi er glade for at Olav Thon gruppen ser betydelige synergier ved å inngå en samlet avtale med Nokas også i Sverige, sier Inger Anette Lorentzen, Key Account Manager i Nokas. 

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!

Bestill et møte med oss

Bestill et møte med oss

Er du medlem og ønsker bedre kontakt, eller vil du høre mer om fordelene ved å være medlem?