Sykehus-avtale kan sikre over 300 millioner kroner i omsetning

Publisert

#205

KVALITET: Securitas utmerket seg på kvalitet sammenlignet med konkurrentene i anbudskonkurransen. Dette medførte at selskapet sikret seg kontrakt med alle landets sykehus. Foto: Securitas Sverige AB.

Securitas er valgt som leverandør av vektertjenester til samtlige norske sykehus de neste fire årene.

Det skriver Aktuell Sikkerhet.

Securitas, som er medlem i NHO Service og Handel, har vunnet den nasjonale anbudskonkurransen om vektertjenester ved norske sykehus. Avtalen innebærer blant annet mobilt- og kortsiktig vakthold ved sykehusene, stasjonært vakthold som kjøpes inn, drift av egenvakthold ved Oslo Universitetssykehus, alarmmottak og noe resepsjonsstjeneste. I tillegg til de fire regionale helseforetakene, så omfatter avtalen også Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet.

Vanjeet Chatwal, forhandlingssjef og kategorisjef for bygg og eiendom divisjon nasjonale tjenester i Sykehusinnkjøp HF, understreker at Securitas utmerket seg på kvalitet. Han forteller at kontrakten kan genere en omsetning på 300 millioner kroner i løpet av fire år.

– Slike store og landsdekkende avtaler er av stor betydning for Securitas. At de valgte oss som samarbeidspartner viser at Securitas scorer høyt når det gjelder kvalitet. Vi ser frem til å samarbeide med helseforetakene, sier nasjonal kundeansvarlig i Securitas, Geir André Moksness-Skaug, til Aktuell Sikkerhet.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!

Bestill et møte med oss

Bestill et møte med oss

Er du medlem og ønsker bedre kontakt, eller vil du høre mer om fordelene ved å være medlem?