Bedre samarbeid i nord

Publisert

politimann

Samarbeidet blir nå bedre over hele landet.

Politiet og sikkerhetsbransjen i Nordland signerer denne uken en nye samarbeidsavtale.

Best i Europa

Politidirektoratet og NHO undertegnet i januar en nasjonal samarbeidsavtale mellom politiet og sikkerhetsbransjen. Her ble det besluttet at hvert politidistrikt skulle lage egne avtaler som den i Stavanger. Avtalen har skapt europeisk interesse.

Mer her

Det skjer i politihuset i Bodø. Foruten politimester Tone Vangen kommer det representanter fra firmaer som Securitas, NOKAS, Heimdall Guard Service og Polarvakt.

Formålet med samarbeidsavtalen er å sikre at politiet og sikkerhetsbransjen i Nordland samarbeider bedre for å forebygge og bekjempe kriminalitet, samt opprettholde sikkerhet, ro og orden. Avtalen skal bidra til å utvikle samarbeidet mellom politiet og sikkerhetsbransjen for å sikre den alminnelige tryggheten i samfunnet.

Konkret innebærer avtalen blant annet at man skal etablere faste regelmessige kontaktpunkt mellom politiet og sikkerhetsbransjen i Nordland. På operasjonelt nivå skal det etableres faste samarbeidsmøter innenfor hver geografiske driftsenhet (GDE) i Nordland politidistrikt, disse er; Lofoten & Vesterålen, Ofoten, Salten, Rana og Helgeland.

Mer om saken i Brønnøysund avis

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!

Bestill et møte med oss

Bestill et møte med oss

Er du medlem og ønsker bedre kontakt, eller vil du høre mer om fordelene ved å være medlem?