Forsker på Ren Tilstedeværelse-prosjektet

Ung kvinne

PhD-kandidat Amalie Vågen Ystebø på prosjekt-samling på Sundvollen denne uken. Foto: Trond Erik Hillestad (Renholdsnytt)

PhD-kandidat Amalie Vågen Ystebø vil forsker på mekanismer som skaper inkludering og ekskludering og ser på Ren Tilstedeværelse-prosjektet som NHO SH og NAF samarbeider om.

Amalie Vågen Ystebø er stipendiat på Institutt for industriell økonomi og teknologiledelse ved NTNU.

- I min forskning er jeg opptatt av spørsmål knyttet til kjønns- og etnisk segregering i arbeidsmarkedet og på arbeidsplasser, og i å studere mekanismer som skaper inkludering og ekskludering, forteller Ystebø.

- Som en del av Ren tilstedeværelse-prosjektet ønsker jeg å sette søkelyset på det lokale partssamarbeidet og fagforeningene som en arena for å organisere og lede arbeidet med mangfold og inkludering i arbeidslivet, sier hun.

- Jeg er også interessert i hvordan arbeidstakere med innvandrerbakgrunn opplever norsk arbeidsliv, hvilke utfordringer de møter og hvordan de forstår sin egen posisjon. I tillegg er jeg interessert i hvordan man metodisk kan jobbe med organisasjonsutvikling, skape arenaer for felles refleksjon, dialog og læring, og gi grunnlag for utvikling og endring, sier Ystebø.

Se også:  Ønsker økt kompetanse ved hjelp av Ren Tilstedeværelse

mann
  • Jon Samuelsen
  • Prosjektleder

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Bestill et møte med oss

Bestill et møte med oss

Er du medlem og ønsker bedre kontakt, eller vil du høre mer om fordelene ved å være medlem?