AB Solutions kjøper landskap-tjenester

fem personer

Bildet er tatt i Strandvei­parken i Trondheim, der Din Gårdsplass har utarbeidet ute­områdene. Personene er fra venstre: Marte Derås (Region­direktør AB Solutions) Stein Storsve (Region­leder Landscaping Din Gårdsplass), Arnt Ofstad (Salg og marked Din Gårdsplass), Stig Malte Aarnseth (Prosjekt­leder 3 Kløver), Tor Birger Nilsen (Prosjekt­leder 3 Kløver). Foto: AB Solutions.

AB blir total­leverandør – både inne og ute i Midt-Norge og Nord-Norge ved å kjøpe landskaps­bedriftene Din Gårdsplass Drift AS og 3 Kløver AS.

– Med dette oppkjøpet har vi virkelig satt fokus på Trondheim og region nord med hele vårt tjeneste­tilbud, sier daglig leder Frode Standahl i en pressemelding. Han forteller at AB Solutions nå er på jakt etter nye lokaler for å sam­lokalisere trondheimskontoret.

Vil bli en av de største

AB Solutions ble etablert som en renholds­bedrift i 1991 og er på vei til å bli et av Norges største FM-selskap. Eierne av selskapet er fortsatt aktive i daglig drift. Hoved­kontoret ligger i Bergen og det er etablert regions­kontorer i Oslo, Stavanger og Trondheim. Konsernet består i dag av om lag 1.200 ansatte.

– Vi leverer profesjonelle tjenester innen renhold, kantine, eiendoms­drift, hotell, vakt­mester og kontor­støtte, det vil si komplette FS/FM-løsninger, sier Standahl. AB Solutions har et langsiktig mål om å utvikle selskapet til et av de største privat­eide FM-selskapene.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Bestill et møte med oss

Bestill et møte med oss

Er du medlem og ønsker bedre kontakt, eller vil du høre mer om fordelene ved å være medlem?