Puster liv i brukte sko

Publisert

skomaker

Foto: alfa sko

Vårt medlem Alfa gjør det enkelt å reparere, pante og kjøpe brukte sko.

– Konseptet har fått en god start. Vi ser at forbrukeren ønsker å teste et slikt konsept og at de som bruker ReBoot konseptene ender opp med å bli veldig fornøyd, sier partner & reCommerce coordinator Kari Sterud.

Med ReBOOT ønsker Alfa å redusere industriavfall ved å puste nytt liv i brukte sko, bevare ressurser og feire det tradisjonsrike skomakerhåndverket. Se mer her

-Sammen med våre kunder kan vi nå ta enda flere bevisste valg for et mer bærekraftig friluftsliv, mindre avfall og mer bruk. Dette i sin tur gir mindre fotavtrykk for Alfa, og bidrar til å ta vare på skomakertradisjonen og norske arbeidsplasser, forteller growth marketer i Alfa, Niklas Westbø Iversen entusiastisk til Norsk Sportsbransjeforening.

 Bærekraftig kvalitet

– Nå rigger vi oss for at alle sko kan repareres. Det vil komme flere sko fra Alfa med økt reparerbarhet. Vi mener at det ligger mye innovasjon i å utvikle kvalitetssko innenfor tur- og fjellskomarkedet som tåler mye bruk, og ikke minst det å kunne tilby kundene våre en enkel måte å reparere slitte sko. I tillegg legger vi vår flid i at skoen skal både se ny ut og være god som ny etter en reparasjon.

Bestill et møte med oss

Bestill et møte med oss

Er du medlem og ønsker bedre kontakt, eller vil du høre mer om fordelene ved å være medlem?