BFSN går inn i NHO Service og Handel

Publisert

Bransjeforening for Storkjøkkenleverandører i Norge (BFSN) blir en del av NHO Service og Handel.

BFSN går inn i NHO Service fra nyttår og får en medarbeider i bransjeforeningen for handel. BFSN har 55 medlemmer. Se oversikt her

BFSN er en landsomfattende organisasjon, eid og finansiert av medlemsbedriftene som leverer utstyr og tjenester til storkjøkkenmarkedet i Norge. Det er alt fra innredninger, teknisk utstyr for tilberedning, transport og oppbevaring av mat og drikke, oppvaskmaskiner, porselen/ glass/ bestikk etc., rengjøringsmidler og hygieneutstyr, datatjenester, samt planløsning og konsulenttjenester. Medlemsbedriftene representerer hovedtyngden av markedet i Norge.

Ny giv

Brede Hemma.

-BFSN har i mange år vært en viktig forening for medlemmene, men med små ressurser, en ansatt og et styre som kun er råd,- og retningsgivende blir vi for små og svake i et tøft marked som krever mye tilstedeværelse, sier Brede Hemma. Han er en sentral aktør i BFSN og representerer selskapene Fredrikstad Storkjøkkensenter AS, Lillehammer Storkjøkkensenter AS og ATW AS.

-Med sammenslåing med NHO og NHO Service og Handel ser vi for oss en ny giv. NHO og NHO Service og Handel har kompetanse, kunnskap og kapasitet til å være en tung næringsaktør som vil ivareta våre interesser og gi medlemmene service, sier Brede Hemma.

- NHO er medarrangør i Umami, som tidligere var Smakmessen, og som har vært vår messe. Det medvirket til vår beslutning om å gå for sammenslåingen, sier Brede Hemma.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Bestill et møte med oss

Bestill et møte med oss

Er du medlem og ønsker bedre kontakt, eller vil du høre mer om fordelene ved å være medlem?