Lene Iren Oen blir ny sjef i Clas Ohlson

Publisert

Oen

Lene Iren Oen har utdannelse fra Handelshøyskolen BI, har vært kommersiell direktør i Komplett AS og dministrerende direktør i Blush AS.

Lene Iren Oen blir ny administrerende direktør for Clas Ohlson i Norge når Stine Trygg-Hauger forlater bedriften 30. april.

Etter ha blitt rekruttert som Commercial Director Norway for to år siden og siden blitt forfremmet til Head of E-commerce for konsernet, kommer Lene Iren Oen nå til å gå inn i selskapets konsernledelse og får ansvar for det norske markedet.

Fokus på ehandel

Konsernsjef og president Kristofer Tonström er fornøyd med at Lene Iren Oen har takket ja til oppdraget:
- Vi har et sterkt fokus på å videreutvikle vår e-handel, og med Lene i konsernledelsen sikrer vi at dette forblir en prioritet i alle våre avgjørelser. Hun vil også tilføre kommersiell kompetanse og innsikt om den norske kunden – hvilket er avgjørende for at vi fremdeles kan fortsette vår suksessfulle reise i dette viktige markedet. Jeg ser veldig frem til å fortsette utviklingen av selskapet sammen med Lene Iren og resten av teamet.

Lene Iren Oen har en akademisk bakgrunn fra Handelshøyskolen BI og har tidligere holdt roller som kommersiell direktør i Komplett AS og som administrerende direktør i Blush AS. Hun startet i konsernledelsen 1. april 2021 og hun vil gå inn som administrerende direktør for Clas Ohlson AS fra 1. mai 2021.

- Jeg gleder meg til å ta fatt på nye oppgaver i Clas Ohlson. Jeg tror sterkt på at vi kan skape enda mer verdi for kundene våre ved å koble e-handel og vårt høyt verdsatte og tilgjengelige butikknettverk tettere sammen. Jeg tror vi bare har sett begynnelsen på morgendagens retail og framtidens kunder kommer ikke til å godta noe annet enn en komplett, sømløs handleopplevelse. Clas Ohlson har en unik mulighet til å bli en enda sterkere aktør innen dette området både i Norge og i våre øvrige hjemmemarkeder, sier Lene Iren Oen.

kvinne

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Bestill et møte med oss

Bestill et møte med oss

Er du medlem og ønsker bedre kontakt, eller vil du høre mer om fordelene ved å være medlem?