-Å gjøre arbeidsdagene bedre for andre er inspirerende

Publisert

Kosma Plakou har vokst med oppgavene i nettkjempen Oda.

Kosma Plakou kom fra Hellas til Norge for 6 år siden. I lommen hadde han en bachelorgrad i landbruksprodukter, markedsføring og kvalitetskontroll. Etter et år oppdaget han at vårt medlem Oda er en spennende karrierevei.

Oda (tidligere kolonial.no) var i startfasen og bød på mange muligheter. Kosma startet som plukker, en som henter varer. Han var nysgjerrig og lærevillig og fikk stadig nye oppgaver. Han flyttet rundt i Oda etter som nye muligheter dukket opp.

- Jeg lærte hvordan driften hang sammen. Hvis noe går galt i en avdeling, får det følgefeil i en annen avdeling i verdikjeden. Jeg fikk interesse for å jobbe med kontinuerlige forbedringer i Prosessutviklingsteamet (PDT), forteller Kosma. Han benytter LEAN-verktøy og metoder som gjør det lettere for operatørene å gjøre den beste jobben de kan utfra sine kunnskaper og den teknologien de har til rådighet. Dette bidrar til å optimalisere leveransen til kundene.

Å gjøre arbeidsdagene bedre for andre er inspirerende

- Det å kunne og hjelpe andre med å gjøre arbeidsdagene bedre er en inspirerende jobb å ha, sier Kosma.

-  Oda gir meg muligheter for å være kreativ og tenke utenfor boksen. Det viktigste er å huske: Mislykkes du, lærer du. Ikke vær redd for å prøve nye ting. Hvis du ikke prøver, vil du aldri lære av dine feil og bli bedre enn det du er i dag. Jeg fokuserer på multitasking, teamarbeid og hvordan man forbedrer organiseringen. Det er motiverende å lære nye ting og kunne hjelpe teamet mitt til å nå målene vi setter oss. Å jobbe med LEAN hver dag utvikler meg personlig. Jeg er veldig takknemlig for mulighetene jeg har fått ved å jobbe for Oda, slutter Kosma.

kvinne

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Bestill et møte med oss

Bestill et møte med oss

Er du medlem og ønsker bedre kontakt, eller vil du høre mer om fordelene ved å være medlem?