Thon utsetter husleie for butikker etter coronakrise

Publisert

#205

Et av Olav Thons kjøpesenter, Amfi Madla i Stavanger. (Foto: Olav Thon).

Thon utsetter husleie for butikker rammet av koronakrisen. - Et lite skritt i riktig retnig, sier Anne Mari Halsan, direktør i NFVB.

-Dette er en liten håndsrekning og et skritt i riktig retning. Vi håper Olav Thon og andre kjøpesentre er villige til å strekke seg lengre, sier Anne Mari Halsan, direktør i NFVB.

– Olav Thon Gruppen opplever situasjonen rundt korona-krisen som dramatisk for norsk varehandel. Omsetningen for mange av våre leietakere er nærmest over natten blitt borte, sier visekonsernsjef i Olav Thon Gruppen, Ole-Christian Hallerud i en pressemelding.

Thon Gruppen sier at coronakrisen påvirker butikkene i selskapets norske kjøpesentre og eiendommer, og at selskapet ønsker å hjelpe dem til å unngå konkurs.
– Olav Thon Gruppen har i dag besluttet å gi betalingsutsettelse til alle våre serveringssteder og butikkleietakere i Norge som er rammet av likviditetsproblemer som følge av coronakrisen, sier Hallerud.
– For øvrig har vi løpende dialog med enkeltleietakere for å finne individuelle løsninger for de som står i fare for å gå konkurs, legger han til.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Bestill et møte med oss

Bestill et møte med oss

Er du medlem og ønsker bedre kontakt, eller vil du høre mer om fordelene ved å være medlem?