Kolonial.no skal levere varer for Anton Sport, Milrab og Sprell

Publisert

Jon Kåre Stene med pappeske

Jon Kåre Stene, med-gründer i Kolonial.no leverer nå også varer fra Sprell, Milrab.no og Anton Sport.

Vårt medlem Kolonial.no er Norges største nettmatbutikk og går nå i direkte konkurranse mot leveringsaktører som HeltHjem, Posten og PorterBuddy, ved å bruke sitt logistikknettverk til å levere pakker for andre aktører.

Kolonial.no skal levere varer for Anton Sport, Milrab og Sprell.

- I Kolonial.no har vi noen av Norges mest fornøyde kunder. Nå inviterer vi flere andre nettbutikker med på våre biler, så vi kan bidra med å gjøre hverdagen litt enklere også for deres kunder. Vi ser at norske butikker møter stadig mer konkurranse fra utlandet. Om vi samarbeider for å skape gode, fremtidsrettede handleopplevelser, vinner alle. Ikke minst norske forbrukere. Målet er å kunne bringe kjøpesenteret hjem til dørstokken, sier Jon Kåre Stene, medgründer i Kolonial.no i en pressemelding.

Kolonial.no leverer i dag dagligvarer til halvparten av alle norske husstander, fra Lillehammer i nord til Halden i sørøst og Grenland i sørvest. De har bygget et av landets fremste logistikksystemer, for å planlegge og optimalisere utkjøringer helt hjem.

Kolonial.no har i lang tid samarbeidet med Clas Ohlson, Dyrket.no m.fl, der utvalgte varer er tilgjengelige i nettbutikken til Kolonial.no. Det nye samarbeidet gjør det mulig for kunder å velge utkjøring med Kolonial.no direkte fra kassa på henholdsvis Sprell.no, Antonsport.no og Milrab.no. De ønsker å invitere flere butikker til samkjøring fremover.

Mer om saken

kvinne

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Bestill et møte med oss

Bestill et møte med oss

Er du medlem og ønsker bedre kontakt, eller vil du høre mer om fordelene ved å være medlem?