Reitan kjøper kaffekjempe

Publisert

#205

Caffeine Roasters ble etablert i 2007 i Vilnius hvor også selskapets hovedkontor ligger. Kjeden har til sammen 60 kaffebarer i Estland, Latvia og Litauen.

Reitan Convenience har inngått avtale om å overta kaffekjeden Caffeine Roasters. Kjeden har til sammen 60 kaffebarer i Estland, Latvia og Litauen. Oppkjøpet er en del av Reitan Convenience sin visjon om å bli størst på convenience i Europa.

Caffeine Roasters ble etablert 2007 i Vilnius hvor også selskapets hovedkontor ligger. Kjeden har til sammen 60 kaffebarer i Estland, Latvia og Litauen..

-Caffeine Roasters er en av de sterkeste merkevarene for kaffebarer i Baltikum, og de er kjent for sin kvalitetskaffe og gode service. Kafeene er plassert på de beste beliggenhetene i de største byene. Vi skal vokse videre i våre tre baltiske land, og vi ser i tillegg muligheter for ekspansjon i andre land med Caffeine Roaster, sier administrerende direktør i Reitan Convenience Johannes Sangnes i en nyhetssak på selskapets web.

Langsiktig eier

-Vi er svært fornøyd med å få Reitan Convenience på laget og sammen skal vi kunne ta konseptet ut i nye markeder. De er profesjonelle og langsiktige eiere, som allerede har suksess i våre markeder, sier Nidas Kiuberis, Head of Coffee and Communications at Caffeine.

Reitan Convenience har med sine 531 butikker allerede en betydelig tilstedeværelse i Baltikum gjennom kjedene Narvesen, R-kiosk og Lietuvos Spauda. Oppkjøpet forutsetter godkjennelse fra de lokale konkurransemyndighetene.

– Oppkjøpet er et naturlig skritt videre for oss med vår sterke tilstedeværelse i Baltikum, sier administrerende direktør i Reitan Convenience, Johannes Sangnes. 

Reitan Convenience er er medlem av NHO Service og Handel og omfatter Narvesen i Norge, Latvia og Litauen, Pressbyrån i Sverige, 7-Eleven i Norge, Sverige og Danmark, R-kioski i Finland, R-kiosk i Estland, Lietuvos Spauda i Litauen og Northland i Norge.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!

Bestill et møte med oss

Bestill et møte med oss

Er du medlem og ønsker bedre kontakt, eller vil du høre mer om fordelene ved å være medlem?