Etisk handel

Publisert

#205

Foto: ColouBox.com.

Bransjeforeningen Handel i NHO Service og Handel ønsker å være en samfunnsansvarlig organisasjon og har vært medlem av Initiativ for etisk handel (IEH) siden 2014.

NHO Service og Handel har vært medlem av Initiativ for etisk handel (IEH) siden 2014.

Gjennom vårt medlemskap ønsker vi å stadig styrke innsatsen vår for å forbedre arbeids- og miljøforhold i vår medlemmers verdikjede. På denne måten vil vi bidra til å sette fokus på en mer bærekraftig utvikling i fattige land som våre medlemmer har handelsforbindelser med. Vi ønsker også å bidra til en styrket oppslutning om etisk handel generelt.

Ved å være medlem av IEH har vi forpliktet oss jobbe til å jobbe aktivt for forbedringer også i vår egen organisasjon. Dette arbeidet gjøres basert på IEHs etiske retningslinjer for innkjøp som omfatter etiske krav i forhold til arbeidsforhold, miljø og marginaliserte befolkningsgrupper. Ved å være medlem har vi også forpliktet oss til årlig å rapportere til IEH om vårt arbeid med etisk handel, noe denne rapporten er et svar på.

Se rapporten her:

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!

Bestill et møte med oss

Bestill et møte med oss

Er du medlem og ønsker bedre kontakt, eller vil du høre mer om fordelene ved å være medlem?