Karam Abdelhadi hedres som Årets Talsperson 2023

Publisert

Glad prisvinner

Karam Abdelhadi gratuleres av avtroppende styreleder i NHO SH Kathinka Friis-Møller. Foto: NHO SH

- Å bli åretstalsperson 2023: Dette er sterkt, sa Karam Abdelhadi med tårer i øynene under prisutdeling i regi av NHO Service og Handel i Oslo torsdag kveld.

- Jeg opplever dette som en stor ære, sier Karam Abdelhadi en flykning til Norge for 14 år siden, som driver frisørsalong på Holmlia i Oslo.

- Som vinner vil jeg gratulerer alle frisørene og frisørbransjen med dennne prisen. Dette var den beste 40-årspresangen jeg kunne fått og den beste gaven jeg kan gi videre til bransjen. Jeg vil takke NHO, NHO Service og Handel og NFVB for denne muligheten og lover å fortsette arbeidet for å løfte frisørfaget i Norge til den status som faget fortjener, sier Karam Abdelhadi.

Adm. dir. i NHO Service og Handel, Anne Cecilie Kaltenborn, sier det slik:
– Juryen hedrer Abdelhadi for hans formidlingsevne og solide medieopptredener etter at han tidligere i år ble Norges første verdensmester i frisering i Paris.

Kjærlighet til fag og nærmiljø

Juryen løftet frem Abdelhadis enestående evne til å skape begeistring for yrket, både gjennom sin profesjonalitet og sin tilnærming til media.

– Abdelhadi, gründer og daglig leder for den populære salongen Idol, The Lord of Hair på Holmlia i Oslo, har imponert bransjen og allmennheten med sin dedikasjon til sitt fag og sitt nærmiljø. Han har demonstrert en unik evne til å kombinere begeistring for sitt yrke med nøkternhet og profesjonalitet i sin tilnærming til media, uansett om det er på TV, radio, sosiale medier, aviser eller podcast, uttalte juryen.

Juryen uttaler videre;
– I den krevende og konfliktfylte tiden vi står i, har Karam Abdelhadis sterke historie stor aktualitet. Hans eksempel viser verdien av hva man kan skape i arbeidslivet, som fagperson og arbeidsgiver, gjennom å jobbe målrettet slik han har gjort.

Les også: Verdens beste frisør: - Jeg har hatt en drøm om å vise verden hva jeg er kapabel til
Mer om prisen

- Som vinner vil jeg gratulerer alle frisørene og frisørbransjen med dennne prisen. Dette var den beste 40-årspresangen jeg kunne fått, sier Karam Abdelhadi. Til venstre er sermonimester Arne Hjeltnes. Foto: NHO SH

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Bestill et møte med oss

Bestill et møte med oss

Er du medlem og ønsker bedre kontakt, eller vil du høre mer om fordelene ved å være medlem?