NHO SH og NAFs partssammensatte prosjekt presentert i Brussel

Publisert

NHO Service og Handel og Norsk Arbeidsmandsforbunds prosjektleder, Jon Samuelsen, var invitert til å fortelle om prosjekt Ren Tilstedeværelse.

- Vi får til ting i partssamarbeidet i Norge som man ønsker å lære noe av i resten av Europa, sier fagsjef Ingeborg Malterud i NHOSH.

-Prosjektet viser hvordan både LO og NHO satser tungt på å bevare, men også utvikle den norske modellen, sier Malterud.

I EU-kommisjonens Social Dialouge Meetings møter arbeidslivets parter på ulike næringsområder. Her spiller man inn synspunkter på utvikling og utfordringer som arbeidskraftsunderskudd, problemer på arbeidslivskriminalitetsområdet og rammer for å drive næring. På renholdsområdet tas slike problemstillinger jevnlig opp og både arbeidsgiversiden ved EFCI og arbeidstakersiden ved UNIEuropa møter.

I forbindelse med siste møte i EU-kommisjonen arrangerte UNI Europa et eget arrangement der partssamarbeid og renhold på dagtid var blant temaene.

NHO Service og Handel og Norsk Arbeidsmandsforbunds prosjektleder, Jon Samuelsen, var invitert til å fortelle om hvordan prosjektet Ren Tilstedeværelse skal revitalisere partssamarbeidet i renholdsbransjen i Norge. Hvordan tariffbundne bedrifters ledere og tillitsvalgte går sammen for å utvikle nye, digitale verktøy til nyttig bruk og en felles satsning for mer renhold på dagtid.

Prosjektet er godt i gang og et meget aktuelt program presenteres på kick-off nå i juni.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Bestill et møte med oss

Bestill et møte med oss

Er du medlem og ønsker bedre kontakt, eller vil du høre mer om fordelene ved å være medlem?