Sodexo gjør stas på ansatte

Publisert

Glade prisvinnere i Sodexo.

I Bergen, Stavanger og Oslo var over 400 Sodexo-ansatte samlet for å hedre hverandre gjennom ulike prisutdelinger. En av disse var bærekraftsprisen.

-Sodexo viser her et godt eksempel på å forankre bærekraftsarbeidet i hele konsernet. Å bli sett for bidraget til klok, inkluderende rekruttering er motiverende for ledere og hele team. Servicenæringen i Norge er eksperter på sosial bærekraft og bør hedres for det så ofte som mulig, på alle samfunnsnivå, sier Ingeborg Malterud, fagsjef i Drift og Service NHO SH.

God innsats på Color Line

Sodexo har fokus på bærekraft og som mål å være ledende i bransjen på dette området. Det handler om å anerkjenne gode prestasjoner internt, blant annet gjennom bærekraftsprisen.

Årets bærekraftspris gikk til Pål Pettersen som er Site Manager på Color Line-kontrakten. Pål og teamet jobber veldig godt med sosial bærekraft og for å inkludere mennesker som har vanskeligheter med å komme inn på arbeidsmarkedet. Et titalls medarbeidere fra kontrakten var til stede, og scenen ble fylt opp med stolte team-medlemmer til jubel og trampeklapp fra salen. Pål Pettersen som er Site Manager på kontrakten sier:

«Det er godt å få anerkjennelse for innsatsen. Vi er glad gjeng som setter stor pris på dette.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Bestill et møte med oss

Bestill et møte med oss

Er du medlem og ønsker bedre kontakt, eller vil du høre mer om fordelene ved å være medlem?