Ny svensk-norsk skadesaneringsbedrift

Publisert

frøyland bygg plakat

Oleter Group og Frøiland Bygg Skade AS danner et nytt svensk-norsk konsern innen skadeservice.

#205

Med felles verdigrunnlag, kultur og fokus på å utvikle bærekraftige løsninger, fører oppkjøpet sammen to av Nordens ledende virksomheter innen skadeservice.

- Det er veldig spennende at vi nå tar steget inn i et partnerskap med Frøiland Bygg Skade og over Sveriges grenser. Vi kommer til å oppnå viktige synergieffekter gjennom våre strategiske fokusområder bærekraft og digitalisering, hvilket vi deler med våre norske kolleger. Vi ligger begge langt fremme i bransjen innen disse områdene og kan nå sammen få enda mer kraft bak vårt utviklingsarbeid. Vi ser at det samarbeidet vi nå begynner på kommer til å bli en drivkraft for å ta våre løsninger og bransjen videre i riktig retning, sier Ola Spetz, VD og Koncernchef Oleter Group AB.

-Vår utvikling i Norge de siste fem årene har vært en utrolig reise og fantastisk å være en del av. At vi nå tar steget inn i et partnerskap med Oleter Group åpner nye store muligheter for å fortsette den veksten vi har hatt. Selskapene kompletterer hverandre på en uovertruffen måte. Jeg vil understreke og fremheve kulturen som avgjørende: lagspillet, det lokale eierskapet til kunden og kvaliteten i det som leveres satt i system. Stolte medarbeiderne som leverer hver dag er vår største verdi. Uten tvil vil vår felles kapasitet og kompetanse kunne tilføre kundene våre merverdi i de krevende situasjonene som klima og miljø gir oss fremover” sier Pål Nygaard, Administrerende direktør i Frøiland Bygg Skade AS.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Bestill et møte med oss

Bestill et møte med oss

Er du medlem og ønsker bedre kontakt, eller vil du høre mer om fordelene ved å være medlem?