-Vil reflektere miljøfokuset i bygget

Publisert

Kathinka

- Våre leveranser til Finansparken skal reflektere kvalitetene og miljøfokuset i bygget. Vi synes det er spennende å levere tjenester i et unikt bygg, sier Kathinka Friis-Møller, administrerende direktør i Compass Group.

Tidligere i høst meldte vår medlemsbedrift Compass Group at de skal levere måltids- og FM-tjenester i Hinna Park i Stavanger. Nå blir de også stolt leverandør av tjenester til Finansparken som med 22.600 kvm er et av Europas største næringsbygg i tre.

Compass Group skal levere FM-tjenester til Sparebank 1 SR-Banks nye hovedkontor Finansparken i Stavanger.

-Stavangeregionen er et satsingsområde for oss. Det er interessant å få være med på den gode utviklingen i regionen og knytte sterke samarbeid med fremtidsrettede kunder, sier Kathinka Friis-Møller, adm.dir i Compass Group i en pressemelding.

Compass Group leverer kantine, kaffebar, cateringstjenester, renhold, kaffemaskiner og resepsjonstjenester til Finansparken. I tillegg tilbyr de vaktmestertjenester, flyttetjenester, skadesanering, ombygging og planteservice via underleverandører. En egen sitemanager skal sørge for at alle tjenestene leveres med høy kvalitet.

Smartfunkjsoner

-Vi var på jakt etter en leverandør som kunne levere alle tjenester innen FM. Det var viktig for oss at de matchet vårt mål om å kontinuerlig optimalisere driften av bygget, og hadde kompetanse til å spille på lag med oss etter hvert som vi i utstrakt grad tar i bruk smartfunksjoner, sier Anne Wilhelmine Wake Salbo, Facility Manager i Sparebank 1 SR-bank.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!

Bestill et møte med oss

Bestill et møte med oss

Er du medlem og ønsker bedre kontakt, eller vil du høre mer om fordelene ved å være medlem?