Håkon (24) har fått Norges kanskje mest ettertraktede sommerjobb

Publisert

tomter

Håkon Tomter (24) studerer økonomi ved Universitet i Oslo. Han danket ut over 900 andre i konkurransen om jobb som toppsjef i Adecco for en måned.

Håkon Tomter (24) har vært gjennom et ekstremt trangt nåløye og blir i sommer konsernsjef i Adecco for 11.000 ansatte og får en månedslønn på 100.000 kroner.

Håkon er fra Hamar og holder på med en master i økonomi ved Universitetet i Oslo.

Adecco har igjen jaktet igjen på Norges største ledertalent som får sommerjobb som konsernsjef. I juni får en student teste ut hvordan det er å være øverste leder for over 11000 ansatte, med en lønn på 100.000. I år fikk Adecco 942 søkere til stillingen.

- Dette er en av Norges hardeste rekrutteringsprosesser, og alle som går til finalerundene vil ha et minne for livet, sier Torben Sneve, konsernsjef i Adecco. – Det er fantastisk å kunne feire 10-årsjubelium for Norges kuleste sommerjobb. I en verden som forandrer seg raskere enn noen gang trenger vi de aller beste lederne for å skape et bærekraftig samfunn i fremtiden og en verden som gir jobbmuligheter for alle. Modige unge ledere som tør å tenke annerledes er oppskriften. Adecco har alltid hatt troen på de unge og det er et hav av ledertalenter der ute som må få sjansen til å prøve seg, sier konsernsjefen.

Stillingen lyses også ut i 47 andre land, og kandidaten som stikker av med sommerjobben i år er videre og kan kjempe om å også bli global CEO i september.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Bestill et møte med oss

Bestill et møte med oss

Er du medlem og ønsker bedre kontakt, eller vil du høre mer om fordelene ved å være medlem?