Ny konsernsjef i Jobzone

Publisert

Espen Heim Jakobsen

Espen Hem Jakobsen (43) er ansatt som ny konsernsjef i vår medlemsbedrift Jobzone, mens Tom Rune Graarud (60) slutter som konsernsjef etter 7,5 år i stillingen og blir ny styreleder i Jobzone AS. Thor Ørbeck-Nilssen (61) går av som styreleder.

Espen Hem Jakobsen er i dag administrerende direktør i rekrutterings- og bemanningsselskapet Jobzone Norge AS, en rolle han vil videreføre også etter at han nå har tiltrådt som konsernsjef.

Styret er svært tilfreds med at Espen har påtatt seg ytterligere ansvar i Jobzone, og at han samtidig vil fortsette som leder i Jobzone Norge. Han har siden 2005 innehatt flere roller i konsernet og har vist at han har den dyktighet, erfaring og de personlige egenskaper som skal til for å lykkes som leder i en tid som stiller store krav til virksomhetenes evne og vilje til å endre seg i takt med en stadig raskere samfunnsutvikling, både i forhold til kompetanseutvikling, digitalisering, personvern og gode verdier, heter det i en pressemelding.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!

Bestill et møte med oss

Bestill et møte med oss

Er du medlem og ønsker bedre kontakt, eller vil du høre mer om fordelene ved å være medlem?