Vil ha flere kvinner som ledere og gründere

Inngangen til kontoret i Askim

People4You driver i Askim og en rekke steder rundt om i Norge.

Ann Christin Winger Byhrø startet vår medlemsbedrift People4you i Askim som småbarnsmor. 13 år senere er hun ivrig pådriver for at kvinner skal bli ledere og gründere.

Inngangen til kontoret i Askim

Ann Christin Winger Byhrø.

Siden 2006 har bemanningsbyrået People4You vokst. 

- Vi er seks ansatte og hadde i fjor over hundre ansatte som jobber i faste eller midlertidige stillinger i andre bedrifter i Askim og Ski, forklarer Winger Byhrø til Smaalenenes Avis.

Winger Byhrø savner flere kvinner ved sin side. Hun var derfor med å starte «Kvinner i Indre» som blant annet holder styrearbeidskurs, økonomikurs, nettverksmøter og kvinnekonferanse. Tanken er at kvinner skal finne mentorer og støttespillere.

- Det er så mange flinke damer der ute, men det er ikke alle som tør å satse i næringslivet. De spør hvordan de skal rekke det. Min oppfordring er å ta noen sjanser og finne personene som støtter deg, sier Winger Byhrø til avisen.

Mer om saken i Smaalenenes Avis (betalingsmur)

Mann

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!

Bestill et møte med oss

Bestill et møte med oss

Er du medlem og ønsker bedre kontakt, eller vil du høre mer om fordelene ved å være medlem?