Rekordsterkt halvårsmøte for bemanningsbransjen

Publisert

halvårsmøte

Med 200 deltakere var det i dag rekordsterkt oppmøte for Bemanning og Rekruttering som arrangerte årsmøte, konferanse og bransjens sommerfest.

Årsmøtet er medlemmenes arena for å være med å påvirke bransjens utvikling og saker som behandles er bl.a. styrets beretning for 2017/18 og regnskap for 2017. Her vedtas handlingsplan og budsjett for 2019, og her er valg av nytt styre og ny valgkomite. 

Det nye styret:

Styreleder:  Maalfrid Brath fra ManpowerGroup
Styremedlemmer: Espen Hem Jakobse fra Jobzone,  Torben Sneve fra Adecco Norge,  Lena Owrum Vonka fra Lenas HelsePersonell,  Per Christian Johansen fra Centric og Eivind Bøe fra Proffice.
Varamedlemmer: Hilde Lekven fra Personalhuset og Arild Tjensvold fra Hytech Personell

Økende etterspørsel

Etter årsmøte startet konferansen med Øystein Dørum, sjefsøkonom i NHO. Han snakket om utviklingen i norsk økonomi og hva dette har å si for markedet for bemanningsbransjen. Han kunne fortelle at en rekke bedrifter nå melder at det blir stadig mer krevende å få tak i kvalifisert arbeidskraft. Det viser NHOs medlemsundersøkelse som ble lagt frem i dag. Pilene for Norge peker oppover. Oljeprisen har steget, fallet i oljeinvesteringene er unnagjort, og det er utsikter til vekst de nærmeste årene.

Nye rammevilkår

Tonje Thue With, advokat i NHO Service og Handel gikk gjennom de nye rammevilkår for bemanningsbransjen og hvordan dette blir håndtert.  I 2019 må bransjen ta i bruk en ny standardkontrakt for utleie og vil på flere områder endre sin virksomhet.

John Nurthen, Executive director of Global Research i Staffing Industry Analysts, snakket om "Bemanningsbransjen i verden. Hvilken rolle spiller bransjen? Er bransjen en del av fremtidens arbeidsliv?

Anne-Cecilie Kaltenborn oppsummerte konferansen. Kaltenborn er direktør i NHO Service og Handel,

Dagen ble avsluttes med den årlige sommerfesten på Lofoten Fiskerestaurant på Aker Brygge.

Mann

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!

Bestill et møte med oss

Bestill et møte med oss

Er du medlem og ønsker bedre kontakt, eller vil du høre mer om fordelene ved å være medlem?