Maalfrid Brath valgt i Europa-styre

Publisert

#205

Viktige representanter for internasjonal bemannings- og rekrutteringsbransje: President i WEC Global Annemarie Muntz, President i WEC Europe Bettina Schaller og Vice President i WEC Europe Maalfrid Brath. Foto: Even Hagelien.

Torsdag ble Maalfrid Brath valgt som Vice President i World Employment Confederation Europe (WEC Europe). Hun har dermed inntatt et meget viktig verv på vegne av Europeisk bemannings- og rekrutteringsbransje.

World Employment Confederation (tidligere Ciett) ble stiftet i 1967 og er internasjonalt anerkjent, blant annet hos FN-organet ILO, som global representant for bemannings- og rekrutteringsbransjen. Mens organisasjonens fokus ved etableringen kun var på bemanningsbransjen dekker man i dag et bredt utvalg av HR-ytelser som ut over utleie av personell også dekker rekruttering til faste stillinger, outplacement og forskjellige former for outsourcing av virksomheters rekrutteringsprosesser.

WEC Europe er den europeiske delen av organisasjonen og er anerkjent av EU som den offisielle representanten for bemanningsbransjen med status som sosial partner for bemanningsbransjen i EU.

Maalfrid Brath er konsernsjef for ManpowerGroup Norge og er av ManpowerGroup internasjonalt løftet frem som deres representant i bransjens Europa-styre. Fra før er Maalfrid styreleder for NHO Service og Handel samt Bransjeforeningen Bemanning og Rekruttering.

På samme møte ble Bettina Schaller fra AdeccoGroup valgt som President for World Employment Confederation Europe. Hun har tidligere vært Vice President for Europa-styret og leder for WEC Public Affairs Committee.

Mann

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!

Bestill et møte med oss

Bestill et møte med oss

Er du medlem og ønsker bedre kontakt, eller vil du høre mer om fordelene ved å være medlem?