Analyserer rekruttering

Publisert

Studentene fra venstre: Margrethe Jakobsen, Hana Colakovic, Sandra Hellesø og Karina Mellingen.

Studentene fra venstre: Margrethe Jakobsen, Hana Colakovic, Sandra Hellesø og Karina Mellingen.

Vår medlemsbedrift i Bergen, Smart Bemanning, bistår fire studenter som arbeider med en oppgave om rekrutteringsprosesser.

Studentene får innsikt i hvor viktig det er at rekrutteringsprosessen utføres profesjonelt.

- Vi ønsker å bidra til å vise viktigheten av at medarbeidere føler seg ivaretatt gjennom hele prosessen. De får kjennskap til Revidert arbeidsgiver, og hvordan vi som bransje kontinuerlig jobber med omdømmebygging, forteller Katharine Gude Aspvik, leder i Smart Bemanning.

- Er rekrutteringsprosessen profesjonell vil resultatet bli at kundene får de kandidatene med den kompetansen de har behov for. Det blir en Vinn vinn vinn situasjon for alle parter. Vi ønsker å vise hvordan vi kvalitetssjekker våre kandidater gjennom våre Isosertifiserte rekrutteringsprosesser, og hvordan vi hele tiden jobber med kvalitetsforbedringer, forteller Katharine Gude Aspvik.

Studenten er Margrethe Jakobsen, Hana Colakovic, Sandra Hellesø og Karina Mellingen.

De er fire er studenter ved Høgskulen på Vestlandet og skriver bacheloroppgave med fordypning i ledelse. De har valgt å se nærmere på rekrutteringsprosessen. Fokus er på likheter og forskjeller i sentrale faser av rekruttering til teknologiske bransjer.. Studentene samarbeid med tre bedrifter, og Smart Bemanning er en av dem.

- Vi valgte dette teamet da det er veldig interessant, i tillegg til relevant for oss som snart skal ut i arbeidslivet selv. Metodene vi bruker er informasjonsinnhenting, intervjuer og anonyme spørreskjema, forteller studentene.

Mann

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Fortell oss hva du leter etter og gi oss dine innspill! Hvis du oppgir e-post, kan vi kontakte deg ved behov. Vi kan dessverre ikke besvare alle henvendelser, men din tilbakemelding hjelper oss å gjøre nettstedet bedre.

Takk for tilbakemeldingen!

Takk for tilbakemeldingen!

Bestill et møte med oss

Bestill et møte med oss

Er du medlem og ønsker bedre kontakt, eller vil du høre mer om fordelene ved å være medlem?