Bedre partssamarbeid i sikkerhetsbransjen

Publisert

Terje Mikkelsen og Arne Stadheim

Terje Mikkelsen, forbundssekretær i NAF, og Arne Stadheim direktør for sikkerhetsbransjen i NHO SH. Foto: Baard Fiksdal

Sammen med NAF arrangerer vi midten av november en kartleggingskonferanse for bedre partssamarbeid i sikkerhetsbransjen.

Om satsingen

Hovedorganisasjonenes Fellestiltak og selskaper i tariffellesskapet stiller med midler som skal bidra til et bedre partssamarbeid. HF er forankret i hovedavtalen mellom NHO og LO. Hovedformålet er å fremme gode relasjoner mellom arbeidsgivere og arbeidstakere.  

Bransjeorganisasjonen Sikkerhet og Beredskap i NHO Service og Handel, i samarbeid med Norsk Arbeidsmandsforbund (NAF), har mottatt midler fra Hovedorganisasjonenes Fellesorganisasjon (HF) for å arrangere en kartleggingskonferanse. Konferansen finner sted 18. og 19. november 2024, og målet er å styrke partssamarbeidet mellom arbeidsgivere og arbeidstakere i sikkerhetsbransjen. 

Formålet  

Konferansen vil samle representanter fra syv utvalgte selskaper i vekterbransjen og fra virksomheter som driver med trafikkregulerende tiltak. Både ansatte og ledelsesrepresentanter vil delta for å gi en helhetlig tilbakemelding på hvordan partssamarbeidet fungerer i praksis. Hensikten er å kartlegge spennvidden i samarbeidet, identifisere likheter og ulikheter, samt finne ut hvordan vi kan skape bedre forutsetninger for et partssamarbeid som gir merverdi for begge parter. 

Bedrer forståelse

 Gjennom kartleggingskonferansen ønsker vi å få en dypere forståelse av samarbeidsklimaet i sikkerhetsbransjen. Med denne innsikten kan vi, sammen med Norsk Arbeidsmandsforbund og selskapene, jobbe målrettet for å forbedre rammebetingelsene for samarbeid mellom bedrifter og ansatte. Et sterkt og godt partssamarbeid vil ikke bare styrke arbeidsmiljøet, men også bidra til økt verdiskaping og bedre tjenester for samfunnet. 
Mer her

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt

Bestill et møte med oss

Bestill et møte med oss

Er du medlem og ønsker bedre kontakt, eller vil du høre mer om fordelene ved å være medlem?